Kaspersky Lab - VMware együttműködés

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 25. 08:00

Kiterjeszti együttműködését a Kaspersky Lab a VMware-rel annak érdekében, hogy továbbfejlessze a szoftveresen definiált adatközpontok biztonsági funkcióit. A Kaspersky Lab a VMware TAP Elite partnereként most csatlakozik a VMware NSX partner programhoz, hogy fokozza az üzletileg kritikus vállalati adatok védelmét.

A Kaspersky Security for Virtualization legújabb kiadása révén ez a kibővített együttműködés lehetővé teszi a közös ügyfelek számára, hogy a kor követelményeinek megfelelő virtualizált platformokat használjanak az üzletileg kritikus munkafolyamatokhoz egy olyan biztonsági megoldás támogatásával, amely könnyedén képes követni az infrastruktúra és a hálózati topológia összes változását, megvédve ezzel a teljes szervezetet és annak infrastruktúráját a külső és belső fenyegetésektől, valamint az ismert és ismeretlen sebezhetőségektől.

 

A Kaspersky Security for Virtualization továbbfejlesztett védelmi szintekkel egészíti ki a szoftveresen definiált adatközpontokat a VMware NSX platformmal való együttműködés révén, iparágvezető antimalware és hálózatvédelmi funkciókat valósítva meg a virtualizált környezetekben úgy, hogy csak minimális mértékben foglalja le az értékes rendszer erőforrásokat. Ennek köszönhetően a vállalatok kiemelkedő teljesítményt érhetnek el a teljes virtualizált infrastruktúrában, ami elengedhetetlenül fontos az üzleti folyamatok megbízható és hatékony működtetéséhez. 

 

A Kaspersky Security for Virtualization megoldást kifejezetten a virtualizált infrastruktúrákban való használatra fejlesztették ki. A VMware NSX platformmal való együttműködésnek köszönhetően az alábbi szolgáltatásokkal növeli a szoftveresen definiált adatközpontok, valamint a hibrid felhők beépített védelmének a hatékonyságát:

  • Állandó vírusellenes védelem a virtuális gépekre telepített ügynök nélkül.
  • Fejlett behatolás elleni védelem (Advanced Intrusion Prevention, IPS) a virtualizált hálózatokban.
  • Integráció a biztonsági politikával és automatizált védelmi folyamatok.
  • A biztonsági szolgáltatások automatikus telepítése és méretezhetősége.
  • Az anti-malware és fájlvédelmi feladatok optimalizált ütemezése.

 

A Kaspersky Lab a vállalati biztonsági iparág vezető szereplője, amely a fejlett biztonsági megoldások megbízható portfólióját kínálja a vállalkozásoknak. A cég 2011 óta fejleszt a VMware termékeire specializálódott biztonsági megoldásokat a virtuális környezetekhez. A Kaspersky Security for Virtualization a VMware NSX platformmal való együttműködésen alapuló védelmi funkciói várhatóan 2016 negyedik negyedévében lesznek általánosan elérhetők. 

 

 

“Sok éve működünk együtt eredményesen a VMware-rel. A Kaspersky Lab képes fejlett biztonsági funkciókat megvalósítani a virtualizált vállalati környezetekben. A VMware NSX platformmal való interoperabilitás révén ügyfeleink magasabb szintre emelhetik szoftveresen definiált adatközpontjaik biztonságát, megvédve virtuális szervereiket, munkaállomásaikat és adatközpontjaikat a rosszindulatú programoktól, a hálózati támadásoktól és a nulladik napi fenyegetésektől úgy, hogy ez nem lesz negatív hatással a platform teljesítményére.” – nyilatkozta Vitaly Mzokov, a Kaspersky Lab Solution Business Lead Data Center & Virtualization Security részlegének munkatársa.

 

“A VMware egy erőteljes és érett biztonsági partner ökoszisztémára támaszkodik annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű védelmet biztosítsa az üzletileg kritikus alkalmazások és adatok számára. A Kaspersky Lab jól bevált anti-malware termékeket és biztonsági tudást nyújt az NSX platformhoz, melynek révén új szintre emelhető a szoftveresen definiált adatközpontok biztonsága.” – mondta Geoff Huang, a VMware termékmarketing igazgatója.

 

A VMware NSX biztonságautomatizálási képességei és a szoftveresen definiált adatok alkalmazásközpontú modellje lehetővé teszi a Kaspersky Security for Virtualization teljesen automatizált működtetését és méretezését. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14