A HyperX a 12. évadban is csatlakozik az Intel Extreme Masters sorozathoz

forrás: Prím Online, 2017. május 3. 11:07

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a 12. alkalommal megrendezett Intel Extreme Masters e-sport versenyen idén is a HyperX lesz a játéksorozat kizárólagos periféria- és memóriapartnere. 

A versenyzők HyperX mikrofonos fejhallgatókkal, billentyűzetekkel, egerekkel és memóriával felszerelt gépekkel gyakorolnak, illetve versenyeznek majd a tornákon. A vállalat sorozatban az ötödik éve, a 8. évad óta szponzorálja az Intel Extreme Masters-t.

 

„Az e-sport térhódításával lépést tartva a célunk, hogy páratlan teljesítményt és díjnyertes termékeket biztosításunk a játékosok számára, hogy minden korábbinál jobban teljesíthessenek. Büszkék vagyunk arra, hogy idén is támogatjuk az Intel Extreme Masters versenyt, és a legjobb minőségű, játékosoknak készült felszerelésekkel látjuk el mind a versenyzőket, mind a nézőket” – nyilatkozta Jim Selby, a HyperX marketingigazgatója. 

 

Az évad első eseménye a Sydney-ben megrendezett Intel Extreme Masters lesz májusban. Az érdeklődők a rendezvény alatt élőben is kipróbálhatják a HyperX termékeit a standon. A különleges vásárlási lehetőségek és termékbemutatók mellett a vállalat által szponzorált csapatokkal is találkozhatnak, köztük a versenyen részt vevő SK Gaming, Renegades és Vici Gaming játékosaival.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

Tizenegyedik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók véleménye szerint idén a LEGO a legvonzóbb hazai munkáltató, a BT (British Telecommunications) lett a második, a harmadik helyen pedig a Mercedes-Benz végzett. 

2024. április 29. 11:38

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50