VR-játékok a legújabb HP-eszközökön és versenylehetőség a Team Plague e-sportolói ellen

forrás: Prím Online, 2017. november 16. 08:29

A HP minden eddiginél izgalmasabb programokkal várja a látogatókat november 18-án és 19-én a Play IT-en, Közép-Európa legnagyobb gamer és IT rendezvényén a HUNGEXPO-n. 

A legújabb HP-eszközök segítségével felfedezhetjük a virtuális valóságot, a legügyesebb amatőr és profi gamerek különleges erőgépeken mérhetik össze tudásukat, valamint a profi e-sportolóknak kifejlesztett Omen by HP laptopokon és asztali számítógépeken is kipróbálhatók  az olyan népszerű játékok, mint az Overwatch vagy a CS:GO. 

 

Igazi újdonságok és valósághű, színes jelmezekbe bújt cosplayerek várják a látogatókat a HP standjainál a november 18-án és 19-én megrendezésre kerülő PlayIT Show-n, a régió legnagyobb gamer és IT rendezvényén. Az érdeklődők, érkezzenek akár egyedül, akár csapatban, a legfrissebb HP-eszközökön próbálhatják ki a legújabb és legnépszerűbb játékokat, valamint összemérhetik ügyességüket akár profi versenyzőkkel is. 

 

Belépő egy másik valóságba

Azoknak, akik még intenzívebben szeretnék átélni a játékok világát, most itt a lehetőség, hogy elmerüljenek a virtuális valóságban. A HP Omen X számítógépekkel összekapcsolt HTC Vive virtuális valóság-szemüvegeknek köszönhetően a látogatók egy eddig ismeretlen világba léphetnek át és tapasztalhatják meg a mindent kizáró, tökéletes játékélmény nyújtotta izgalmakat. 

 

Amatőrök és profik összecsapása

A HP azokra is gondolt, akik nem csak játszani szeretnek szabadidejükben, hanem végre igazán próbára szeretnék tenni tudásukat. A PlayIT-en az amatőr gamerek az Omen by HP hivatalos, profi e-sportolókból álló, a hazai játékosok között nagy népszerűségnek örvendő Team Plague csapatának tagjaival egy az egy ellen mérhetik össze ügyességüket.

 

Overwatch – Gamer csapatok harca 

Az összeszokott gamer csapatoknak is megéri kilátogatni a show-ra. A HP nagy teljesítményű gamer portfóliójának nevét viselő Omen by HP standnál a látogatók az Owerwatch sereg tagjaiként versenyezhetnek 5v5 felállásban, így egyszerre tesztelhetik saját és csapatuk képességeit, valamint a profi e-sport igényeket is kielégítő Omen by HP gamer laptop által nyújtott játékélményt. 

 

A gamerek a mérkőzések alatt az igazi világklasszisok bőrébe bújhatnak. A decemberben kezdődő Overwatch League versenysorozaton a világ legjobbjai idén először Omen by HP kijelzőkön és asztali számítógépeken küzdenek majd egymással, a PlayIT-re látogatók ezeken az eszközökön tehetik próbára csapatuk erejét.

 

CS:GO – Klasszikus, új eszközökön 

Azok számára, akik megpihennének a PlayIT Show 43 ezer négyzetméternyi élménykavalkádjában, a HP kikapcsolódásként egy igazi klasszikust ajánl, felturbózva. Aki ellátogat a vállalat standjához, a  több mint másfél évtizedes múltra visszatekintő Counter-Strike (CS) legújabb verziójával, a Counter-Strike: Global Offensive-vel (CS:GO) is találkozhat. Az ismerős élmény az új, nagyobb teljesítményű HP gamer laptopokon és asztali számítógépeken egészen új formát ölt majd. 

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Rangos szakmai versenyen díjazták a Mercedes-Benz duális képzésének tanulóit

2 kategóriában győztek és összesen 4 dobogós helyet szereztek a Szakma Sztár Fesztiválon április 26-án a kecskeméti Mercedes-Benz Academy diákjai. Az országos versenysorozaton 21 tanuló 4 szakmában képviselte a Mercedes-Benz Hungary Kft.-t. 

2024. április 29. 13:07

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

Tizenegyedik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók véleménye szerint idén a LEGO a legvonzóbb hazai munkáltató, a BT (British Telecommunications) lett a második, a harmadik helyen pedig a Mercedes-Benz végzett. 

2024. április 29. 11:38

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50