Sokszínű alkotói lehetőségek a Galaxy S10 és Galaxy Note10 új funkcióival

forrás: Prím Online, 2020. április 9. 12:57

A Samsung a Galaxy S20 szériában megismert új, innovatív funkciókkal frissíti a Galaxy S10 és Galaxy Note10 készülékeket áprilistól*. A felhasználók így egyedülálló tartalmakat hozhatnak létre a legújabb Galaxy kameratechnológia segítségével, mint például az Okos felvétel funkció. Széleskörű szoftveres fejlesztések válnak elérhetővé, amelyekkel a Galaxy felhasználói élmény még teljesebb és kényelmesebb lesz.

„A Samsung nagyon fontosnak tartja, hogy Galaxy készülékein a kiemelkedő hardveres képességekkel és az intuitívan használható szoftverekkel a legjobb felhasználói élményt biztosítsa – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A hazánkban április 6-tól elérhető frissítéssel a Galaxy S10 és Note10 készülékek tulajdonosai is megismerhetik a Galaxy S20 páratlan funkcióit.” 

 

Továbbfejlesztett Fotó- és Videó lehetőségek

A legújabb szoftverfrissítés az elérhető legfejlettebb Galaxy fényképező- és videórögzítő funkciókat hozza el a Galaxy S10 és Note10 mobilokra. Az Okos felvétellel a felhasználók egyszerre élhetik át és örökíthetik meg a pillanat teljességét a beépített MI technológiának köszönhetően. Az Okos felvétel többféle fotót és videórészletet készít egyszerre a kamerarendszerrel, majd ezekből a legjobbakat emeli ki a felhasználóknak**. 

 

Az S10 mobilokon a továbbfejlesztett Éjszakai Móddal és a Note10 készülékekre is megérkező***  Éjszakai Hyperlapse felvételekkel még a sötét jelenetek is életre kelnek, így a felhasználók színpompás felvételeket készíthetnek gyenge fényviszonyok között is.

 

A tökéletes kompozíció megtalálása után a Custom Filter lehetőség a kedvelt képek színei és stílusa alapján egy többször használható szűrőt hoz létre, amely később bármelyik képre alkalmazható lesz. 

 

A leendő filmrendezők számára még több szerkesztési lehetőség áll rendelkezésre Professzionális videó funkcióval, mint például az ISO beállítása, a záridő módosítása vagy az expozíció szerkesztése. Felvétel közben lehetőség van az elő- és hátlapi kamerák közti váltásra. 

 

Intelligens galéria

A frissítéssel a megörökített pillanatok még egyszerűbben rendszerezhetők a Galériában. Az MI technológiának köszönhetően a Clean Gallery funkció bekapcsolásával a Galéria automatikusan csoportosítja a hasonló témájú képeket, így átláthatóbbá teszi a különböző tartalmakat**** . A felhasználók az egyes csoportokat a kedvenc képeikkel jelölhetik. A képek böngészése közben a felhasználók bármelyik fotóra ránagyíthatnak, majd a bal felső sarokban található Quick Crop gombbal a megfelelő méretre igazíthatják. 

 

Zökkenőmentes tartalommegosztás***** 

A tartalmak egyszerű rendszerezése mellett azok megosztása is gyorsabbá válik. A Quick Share-rel a felhasználók akár egyszerre több közeli készülékkel is megoszthatnak fotókat, videókat vagy nagyméretű fájlokat. A Zene Megosztással pedig már nem kell megszakítani a létező Bluetooth kapcsolatot a hangszóróval azért, hogy valaki más is lejátszhassa zenéjét az eszközön. 

 

____________________

*  A frissítés elérhetősége és tartalma országtól, szolgáltatótól és modelltől függően változhat.

**  Az Okos felvétel MI segítségével egy akár 10 másodperces videót és képeket rögzít.

***  A Note10 Lite készülékeken nem érhető el.

****  Naponta 100 képig használható.

*****  A Galaxy S10 és Note10 készülékeken a frissítés letöltése és az adott funkció (Quick Share/Music Share) bekapcsolása után érhető el.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36