A Razer harcba hívja a gamer közösséget a COVID-19 ellen

forrás: Prím Online, 2020. június 8. 10:49

A Razer felszólítja a világ játékosait, hogy egyesítsék erőiket a COVID-19 elleni küzdelemben - ehhez pedig nincs más dolguk, mint hogy otthon maradjanak, és folytassák a játékot. A gamerek azzal segíthetnek, hogy játékokkal játszanak, amelyekben ingyen szereznek Razer Silvert, és Razer Silverjüket olyan sebészi maszkokra ajánlják fel, amelyek világszerte, a frontvonalban küzdő egészségügyi dolgozók számára kerülnek adományozásra.

A felhasználók a PC-re, valamint az Android mobil eszközökre ingyenesen elérhető Razer Cortex játékoptimalizáló szoftvercsomagban megtalálható Paid to Play játéklistán ellenőrizhetik, hogy kedvenc számítógépes vagy mobiljátékaikban szerezhetnek-e Razer Silvert.  A Razer Cortex-en keresztül indított játékok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy Razer Silvert gyűjtsenek, amelyet aztán különféle jutalmakra - például Razer hardverekre, digitális ajándékkártyákra, valamint további játékokra - válthatnak be. Mostantól azonban a felhasználók a Razer Silverjüket arra is felhasználhatják, hogy maszkokat adományozzanak a frontvonalban dolgozók számára.

 

"Felhívjuk a gamer-közösséget, hogy azt tegyék, amiben a legjobbak vagyunk: maradjanak otthon és játsszanak, ráadásul most egy jó ügy érdekében!" - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatója. „A Razer különleges szoftver- és szolgáltatás-ökoszisztémájának középpontjában mindig is a játékosok álltak, most pedig már arra is van módunk, hogy a gamer közösség közvetlenül hozzájáruljon a Razer legfontosabb COVID-19 elleni kezdeményezéseihez. Azokkal, akik elég „nagy játékosok” ahhoz, hogy szembenézzenek a kihívásokkal, izgatottan várjuk, hogy hány maszkot tudunk közösen felajánlani.” 


Játssz játékokkal – adományozz maszkokat

A Paid to Play program mellett a játékosok Razer Gold segítségével - amely a világ legnagyobb egységes, játékokhoz és szórakoztatáshoz kitalált virtuális fizetőeszköze - is hozzájárulhatnak a maszk-adományokhoz. A Razer Goldra történő regisztrációkot a felhasználók üdvözlésként 1000 Razer Silvert kapnak. Ahhoz, hogy további Razer Silverhez jussanak, elég, ha egyszerűen kedvenc játékaikra vagy játékbeli valutáikra a Razer Gold segítségével költenek.  Silverjeik felajánlásával a játékosok világszerte eddig már több mint 30 000 maszkot adományoztak. 

 

Ez az új kezdeményezés a Razer folyamatban lévő #RazerForLife kampányának a része, amelynek célja, hogy a COVID-19 világjárvány idején támogassa a közösségeket és vállalkozásokat, valamint kiegészíti a Razer által a világszerte érintett közösségeknek történő, 1 millió maszk adományozására vonatkozó kötelezettségvállalását.

 

A Razer mindig új játékokkal és új módszerekkel bővíti a lehetőségeket, amelyekkel a játékosok ingyenesen juthatnak Razer Silverhez. Azon játékkiadók, akik részt szeretnének venni a Razer Cortex Paid to Play programjában, a developer.razer.com/razer-gold-developer-and-partner-program/ címen léphetnek kapcsolatba a Razerrel.

 

Elérhetőség

Android mobil eszközökre a Razer Cortex Games a Google Play áruházból tölthető le

A Razer Cortex PC a razer.com/cortex webhelyen érhető el Windows 10, Windows 8 és Windows 7 rendszerekre.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38