Az LG LED-kijelzőin elevenednek meg a Blackdove digitális művészeti alkotásai

forrás: Prím Online, 2022. február 25. 18:27

Az LG Electronics (LG) globális együttműködésre lépett az egyesült államokbeli Blackdove-val. A partnerség keretében a Blackdove digitális művészeti alkotásai az LG fejlett, digitális üzleti kijelzőin jelennek meg. A Blackdove digitális művészeti galériájának válogatott alkotásait, az NFT (non-fungible token, azaz nem helyettesíthető token) platformot, valamint a szoftvereket integráló prémium kategóriás, testreszabható LG képernyőmegoldások kényelmes lehetőséget kínálnak a globális művészeti piac figyelmének középpontjában álló digitális művészeti alkotások bemutatására.

Az LG látványos digitális kijelzői tökéletes médiumot jelentenek a művészeti installációk megjelenítésére, valamint ideális kiegészítői az irodaházi fogadótereknek, galériáknak, luxus lakóépületeknek és számtalan nyilvános helyszínnek. Az LG üzleti LED-kijelzőinek moduláris, könnyen méretezhető kialakítása kivételes testreszabhatóságot és könnyű telepítést garantál, méghozzá kiváló képminőségben a Full HD-tól (1920 x 1080) a 8K (7680 x 4320) felbontásig.

 

 

A Blackdove saját szoftverét integráló LG üzleti LED-kijelzők – többek között az LG MAGNIT, az LG LED Bloc, valamint All-in-One és ún. fine-pitch LED-megoldások – már ettől a negyedévtől világszerte kaphatók, elérhetővé téve a galéria hatalmas digitális művészeti gyűjteményét. A Blackdove kurátorai által személyesen kiválasztott kortárs művészek, köztük Jonathan McCabe, Kenneth Wayne, Meghan Cheng, Franck Lefebvre és Jamie Scott alkotásai témák és stílusok széles skáláját ölelik fel, így egyszerre szólnak a digitális művészet új, valamint tapasztalt rajongóihoz egyaránt.

 

 

„Az LG örömmel lép partnerségre a Blackdove-val, hiszen ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy üzleti LED-kijelzőket használó ügyfeleink számára olyan kivételes előnyt nyújtsunk, amelyre csak mi vagyunk képesek” — mondta Paik Ki-mun, az LG üzleti megoldások divíziójának szenior alelnöke és információs kijelzőkért felelős vezetője. „Várakozásaink szerint a közönség igen pozitívan értékeli majd, hogy az LG LED-kijelzők bármikor digitális festővászonná alakíthatók át, legyen szó akár luxusvillák, akár irodaházi fogadóterek, akár kórházak, akár üzletek tereiről.”

 

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan rendkívüli cég választott minket partneréül, mint az LG” — mondta Marc Billings, a Blackdove igazgatója. „A digitális művészet a történelem első olyan művészeti formája, amelyet az egész világ eredeti formájában megtapasztalhat egy pillanat alatt, egyetemes vonzerőt létrehozva. Ez lehetőséget ad az alkotások mennyiségének és sokszínűségének exponenciális növekedésére, valamint utat nyit a művek élvezetéhez és tulajdonlásához való egyetemes és megfizethető hozzáféréshez.”

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Elhunyt Zsakó László, a hazai számítástechnika tanárképzés elindítója

Életének 67. évében elhunyt Zsakó László, az ELTE Informatikai Kar Média- és Oktatásinformatika Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Tehetséggondozási Szakosztályának vezetője.

2024. május 18. 10:24

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59