Új szolgáltatást vezet be az Eplan

forrás: Prím Online, 2022. március 4. 19:17

Az Eplan Piactér egy nemzetközi platform, amely egy hálózatba fogja össze a CAE szoftver felhasználókat és szolgáltatókat – például a tervezés, a vezérlőszekrény-gyártás, a panelgyártás, valamint a tanácsadás területen. Az Eplan környezetben a szolgáltatókhoz való gyors hozzáférés még erőforrás-problémák esetén is biztosítja a munkát a projekten.

Marco Litto

„Azt akarjuk, hogy ügyfeleink világszerte sikeresek legyenek” – jelentette ki Marco Litto, az Eplan stratégiai és vállalati programért felelős alelnöke.

 

Az új Eplan Piactér már elérhető, világszerte gyors hozzáférést biztosít a szolgáltatókhoz az Eplan által lefedett szakterületeken. Az Eplan webhelyén keresztül elérhető platformon az érdeklődők megkereshetik az Eplan alkalmazásokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínáló partnereket.

 

Ne vesztegesse az időt – keressen hatékonyan

Az Eplan új szolgáltatásának kezdeményezői számára a cél egyértelmű: „Azt akarjuk, hogy ügyfeleink világszerte sikeresek legyenek” – jelentette ki Marco Litto, az Eplan stratégiai és vállalati programért felelős alelnöke. A mindennapi üzletmenet azt mutatja, hogy a projekt üzletág számos akadállyal küzd az adatok előkészítésével és integrálásával kapcsolatban, amelyeket a vállalatok néha nem képesek egyedül megoldani, gyakran további személyes erőforrásokra is szükségük van. Ekkor felvetődik a kérdés, hogy melyik szolgáltató lehet alkalmas az együttműködésre a CAE szoftverek terén, különösen az Eplan környezetben. Ezután egy időigényes keresés veszi kezdetét, elsősorban azokban a nagyobb országokban, ahol kevésbé elterjedt az Eplan. Mindeddig az Eplan értékesítő segített a vállalatokkal való kapcsolatépítésben, de a Piactérrel mostantól egyszerűbb lesz ez a folyamat.

 

Gyors hozzáférés a nemzetközi beszállítókhoz

Az Eplan Piactér három szektorra oszlik. A „Mérnöki szolgáltatások” szektor olyan szolgáltatásokat foglal magában, mint a kapcsolási rajzok létrehozása, a hardver megtervezése, vagy az eszközadatok beállítása. A vállalatok így gyorsan megtalálhatják a megfelelő beszállítót és ezzel időt nyerhetnek. A „Modulgyártási szolgáltatás” szektor a vezérlőszekrény-tervezéssel, a panelgyártással, a kábelezéssel és a kábelköteg-készítéssel kapcsolatos szolgáltatásokat gyűjti össze. Az „Általános tanácsadás” azokat a szolgáltatókat foglalja magában, akik közös ügyfeleket szolgálnak ki az ERP, a PLM vagy a szoftverfejlesztés (PLC, vizualizáció stb.) területein. Az alkalmazott szoftver, szolgáltatástípus vagy országspecifikus régió keresésével a felhasználók kiszűrhetik, hogy az egyes szolgáltatók milyen feladatokra alkalmasak. A vállalatokkal való kapcsolatfelvétel közvetlenül a platformon keresztül is kezdeményezhető.

A térképalapú nézettel könnyen megtalálható, hogy mely beszállítók nyújthatnak támogatást a nemzetközi piaci környezetben.

 

Az alapelv a tesztelt minőség

Hogyan működik? A szolgáltatók ingyenesen regisztrálhatnak egy weboldalon keresztül. Az Eplan Piactéren való részvétel feltételei a bizonyított szakmai hozzáértés – például egy Eplan minősített mérnök (ECE) képesítést megszerzett munkavállaló, valamint legalább egy referenciaügyfél értékelése. Az Eplan menedzserei ezután validálják a szolgáltatót és a képesítéseket, majd a sikeres ellenőrzés után a vállalat megjelenik a Piactéren. Mind a lista, mind annak használata természetesen ingyenes. A felhasználók a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével léphetnek kapcsolatba a szolgáltatókkal – a szolgáltatások kiválasztása és a számlázás már a Piactéren kívül történik. A platformon visszajelzést lehet tenni, amely segíthet további érdeklődőknek a leendő szolgáltatójuk kiválasztásában.

Az Eplan Piactér célja: gyors hozzáférés a szolgáltatókhoz  Eplan környezetben, világszerte.

 

60 kis- és középvállalkozás már szerepel a Piactéren, és az Eplan tovább bővíti a kínálatot. A tervezési és gyártási környezetben megfelelő szakértelemmel rendelkező vállalatok számára szerte a világon érdemes lehet regisztrálni a Piactérre.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59