Újra indul a Deloitte Technology Fast 50

forrás: Prím Online, 2022. június 28. 20:48

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte immár 23. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosítva arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat.

„Nagy örömmel tölt el, hogy idén ismét elismerésben részesülnek azok a helyi vállalkozások, melyek szenvedélyes és kitartó munkájuknak köszönhetően számos terület vezető innovátoraivá váltak. A közép-európai Deloitte Technology Fast 50 program segít megérteni, hogy mi történik jelenleg a régiónk folyamatosan növekvő technológiai ágazatában. Hiszünk abban, hogy ez a tudás számos vállalkozás számára értékes lehet.” – mondta Kóka Gábor, a Deloitte Technology Fast 50 magyarországi vezetője.

 

Hazai nyertesek 2021-ben

A tavalyi programra rekordszámú, közel 450 nevezés érkezett, melyek közül végül 3 magyar cég is felkerült a rangos listára. Growth Stars kategóriában 10. helyezést ért el a hazai SEON Technologies, mely olyan csalásmegelőzési eszközöket kínál, amelyek segítik a banki, biztosítási, e-kereskedelmi, online hitelezési, utazási és más iparágak vállalkozásait a személyazonosság és a pénzügyi csalások felderítésében és megelőzésében. A Technology Fast 50 Central Europe program részeként 2020-ban bevezettek egy külön kategóriát – az Impact Stars díjat. Az Impact Stars egy speciális kategória, amely olyan vállalatokat ismer el, amelyek sikeresen összekapcsolják a termékeket/szolgáltatásokat a következő területek legalább egyikére gyakorolt pozitív hatással: társadalom, üzlet, innováció, környezetvédelem és sokszínűség. Ebben a kategóriában is a díjazottak közé került két hazai vállalat, a Szállás.hu és a Craftbot (korábban Craftunique). 

 

 

További információ a közép-európai Technology Fast 50-ről

A Deloitte közép-európai Technology Fast 50 program egy négy éves időszak alatt elért százalékos árbevétel-növekedés alapján rangsorolja az 50 leggyorsabban növekvő állami vagy magántulajdonú technológiai vállalatokat és az összes kapcsolódó iparágat - kommunikáció, környezettechnológia, fintech, hardver, egészségügy és élettudományok, média és szórakoztatás, szoftver – magában foglalja. Az idei rangsor a 2018 és 2021 közötti időszak bevételeit elemzi. 

 

Az online regisztrációs űrlap, valamint a részvételi feltételek a fast50.deloitte.hu oldalon érhetők el.

 

A jelentkezés határideje: 2022. augusztus 31. A rangsor közzétételének időpontja 2022. november 24.

Kulcsszavak: Deloitte Deloitte Fast 50

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38