A Seco honlapja az ügyfelek kezébe adja a hatékonyság erejét

forrás: Prím Online, 2024. május 2. 19:14

A Seco weboldala új, úttörő funkcióval bővül, amely segítségével az ügyfelek azonnal összehasonlíthatják a rendelkezésre álló lapkákat, így gyorsan megtalálhatják és megrendelhetik a jelenlegi szerszámaiknak megfelelő, illetve az azoknál akár kiválóbb cseretermékeket a Seco kínálatából.

A weboldal funkciója – amely az iparágban az elsők között nyújt lehetőséget a szerszámok ilyen típusú összehasonlítására – egy könnyedén használható digitális szolgáltatás, amely mostantól világszerte elérhető a Seco ügyfelei számára. Segítségével a felhasználók mindössze néhány kattintással azonosíthatják az igényeiket, és összehasonlíthatják a versenytársak kínálatával, mielőtt döntenének, hogy milyen terméket rendeljenek.

 

A rendszer célja, hogy időt takarítson meg az ügyfelek számára, valamint csökkentse a kockázatot azáltal, hogy a kívánt termékek paramétereit gyorsan és átfogóan összehasonlítja a szerszámok és teljesítményadatok kiterjedt, a Seco és a versenytársak termékeit is tartalmazó adatbázisban található információkkal.

 

 

Azonnali javaslatok

 

A szolgáltatásnak köszönhetően az ügyfelek anélkül kaphatnak javaslatot a legmegfelelőbb csereszerszámra, hogy át kellene nézniük a teljes szerszámportfóliót. „Gépkezelőként vagy asszisztensként egyszerűen megadhatom a szerszám nevét, minőségét vagy geometriáját a Seco Szerszám összehasonlító-ban , és azonnal javaslatokat kapok olyan Seco szerszámokra, amelyek megfelelnek a jelenleg használt eszközeinknek, vagy akár jobbak is azoknál” – mondta Simon Karlström, a Seco speciális szerszámmegoldásokért felelős termékvezetője. „Ez a funkció korábban a Seco Assistant alkalmazásban volt elérhető, és a szaktudásunk mellett azokat az adatokat használja fel, amelyeket a termékekért és az innovációért felelős részlegeink gyűjtöttek össze, azonban a korábbi változathoz képest azzal a további előnnyel egészül ki, hogy a kívánt szerszámokat az ügyfelek közvetlenül megrendelhetik a weboldalról” – tette hozzá.

 

A weboldal felhasználói esztergálási, marási és furatkészítési szerszámok közül válogathatnak, és meghatározhatják a folyamataik során használt minőségeket, forgácstörőket és anyagokat. Adott esetben a gépkezelő megadhatja egy versenytárs szerszámának nevét vagy termékminőségét, valamint további paraméterekként a szilárdságát, illetve a kopás- és hőállóságát – a Seco Szerszám összehasonlító pedig mindezt figyelembe véve javaslatot ad a felhasználónak. Miután pedig a gépkezelő vagy a termelési vezető kiválasztja az új Seco szerszámot, közvetlenül meg is rendelheti a Seco weboldaláról.

 

Időt takarít meg és csökkenti a kockázatot

 

A weboldal új funkciója számos előnyt kínál a Seco ügyfelei számára – azonnali szerszámjavaslatokat ad, csökkenti a nem megfelelő eszközök vásárlásának kockázatát, valamint jelentősen lerövidíti azt az időt, amelyet az ügyfeleknek a különböző szerszámok és lapkák felkutatására és tesztelésére kell fordítaniuk. „Úgy gondoljuk, hogy az ügyfeleink nagyon elégedettek lesznek a szolgáltatás használatával járó időmegtakarítással és a javaslatokkal egyaránt – többé nem kell online keresgélniük vagy értékesítőket felhívniuk, hogy tájékozódjanak a lehetőségekről, mivel minden alternatíva azonnal kéznél lesz” – vélekedett Simon Karlström.

 

A termékadatbázis folyamatosan frissül, hogy a javaslatok mindig a lehető legfrissebb információkon alapuljanak.

Kulcsszavak: Seco honlap weboldal

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38